BICICLETE

6 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Kawasaki Ninja Road Racing

Kawasaki Ninja Road Racing


Motor: Fazua

3.941 €

Kawasaki KSX 8.2

Kawasaki KSX 8.2


Motor: Shimano Steps 7000

3.941 €

Kawasaki KSX 8.4

Kawasaki KSX 8.4


Motor: Shimano Steps 8000

4.529 €

Kawasaki KSX 8.4 Pro

Kawasaki KSX 8.4 Pro


Motor: Shimano Steps 8000

4.782 €

Kawasaki KSX 8.3 Ltd

Kawasaki KSX 8.3 Ltd


Motor: Shimano Steps 8000

4.790 €

Kawasaki KSX 8.3 carbon

Kawasaki KSX 8.3 carbon


Motor: Shimano Steps 8000

5.034 €

Bicicleta electrica este un vehicul derivat de la bicicleta clasica, dar care este dotata cu un motor electric, ceea ce o face sa fie mult mai usor de pilotat. In mod normal, aceasta poate circula cu pana la 30 km/h. Daca te numeri printre pasionatii de ciclism care prefera sa-si petreaca timpul liber in natura si doresti sa-ti achizitionezi o bicicleta noua, la ATVRom (distribuitor de biciclete) gasesti cele mai bune modele high performance, agresive si fiabile in acelasi timp. Fanii ciclismului vor gasi in lineup-ul de biciclete electrice un model potrivit fiecarui stil de pilotare si indiferent de setup-ul ales (suspensii full, anvelope rezistente, suspensii revolutionare pe spate etc.), cu siguranta, adrenalina va fi la cote maxime. Bicicletele electrice sunt foarte usor de pilotat, atat pe drumuri obisnuite, cat si pe trasee enduro dificile si dispun de avantaje de necontestat: control optim al tractiunii, aderenta pe orice portiune off-road si o putere de invidiat. La ATVRom vei gasi modele de la doi mari producatori de biciclete, si anume Fantic si Kawasaki. Pe langa biciclete, in oferta ATVRom vei gasi si o serie de alte vehicule cu rol utilitar si recreational, precum ATV-uri, scutere, motociclete sau UTV-uri.

In ceea ce priveste gama de motociclete a ATVRom, vei descoperi biciclete Fantic, care au motor Brose, cat si biciclete Kawasaki, care au fie motor Shimano, fie motor Fazua. Modelele de biciclete electrice Kawasaki nu depasesc greutatea de 23 kg, fiind usor de manevrat. Acestea sunt proiectate la cele mai inalte standarde, fiind perfecte atat pentru strada, cat si pentru curse. Din punct de vedere al designului, modelele din oferta ATVRom au un design modern si sunt de culoare neagra, cu nuante de verde. Pe de alta parte, modelele de biciclete Fantic se regasesc in mai multe scheme de culoare, dintre care putem aminti negru-albastru, negru-rosu, negru-alb si negru-galben. Acestea pot parcurge pana la 180 km cu o singura incarcare, astfel ca sunt perfecte atat pentru drumuri scurte, cat si pentru unele putin mai lungi.

Magazinul nostru online sta la dispozitie 24/7 oricarui pasionat de e-bike, iar echipa de experti ATVRom ofera consultanta gratuita si oferte personalizate in cele mai bune conditii comerciale din piata. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe informatii despre achizitionarea de biciclete electrice in rate si in leasing si descopera intreaga gama de vehicule, si accesorii!