2023 Kawasaki KX450, un campion al curselor motocross

2023 Kawasaki KX450, un campion al curselor motocross

12.05.2023

Cu mai multe campionate Supercross si Motocross decat orice alt producator, numele KX este sinonim cu victoria. Motocicleta Kawasaki KX450 reprezinta varful de lance al lineup-ului KX, construit cu scopul unic de a domina circuitul. In ultimele patru decade, Kawasaki s-a concentrat asupra atributelor necesare pentru a cuceri trofee si ramane in top. KX450 se bazeaza pe un motor 449cc 4 timpi cu performanta crescuta si beneficiaza pentru sezonul 2023 de un nou ambreiaj hidraulic si ghidon Renthal Fatbar. 

Cu o lista complexa de featuri cheie, Kawasaki KX450 are toate avantajele cand isi face intrarea pe traseele de dirt: 

  • Ghidonul Renthal ø28.6 mm din aluminiu in stil de fabrica, o piesa aftermarket populara, devine acum o caracteristica standard. 
  • Primul ambreiaj hidraulic pentru un motorcross al Kawasaki ofera un sentiment mai direct si actiune mai usoara a manetei. 
  • Greutate redusa, manevrabilitate zvelta - in combinatie cu motorizarea puternica, manevrabilitatea usoara contribuie la obtinerea unor timpi mai rapizi pe tur. In timp ce dotarea cu starter electric si revenirea furcii cu arc elicoidal adauga greutate, au fost facute eforturi pentru a mentine greutatea la minimum. Rezultatul - cel mai usor zvelt sasiu al lui KX450 de pana acum, plus o greutate joasa per ansamblu, foarte competitiva, ce numai 110 kg.
  • Kit de calibrare KX FI (accesoriu) - controlerul KX FI este o unealta portabila de calibrare care serveste pentru modificarea hartilor de motor prin conectarea la unitatea ECU fara a fi nevoie de un PC sau baterie. Prevazut cu sapte setari prestabilitate.
  • Tuning usor pentru motor - folosind cuplele DFI furnizate, riderii pot accesa rapid una dintre cele trei harti disponibile (standard, hard, soft) in ECU.

Pachetul pentru modelul motocross KX450 este completat de tehnologia Ergo-Fit si mod Launch Control.


Motocicleta Kawasaki KX450 este o adevarata campioana a curselor motocross si supercross!

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki Z400

Dezvaluit pentru prima data la Milano in 2018, modelul Z400 2023 este un Supernaked destinat riderilor A2. Look-ul sau modern va intoarce priviri admirative ori de cate ori va lansati in traficul urban.2023 Kawasaki Z400 se bazeaza pe un motor 2 c...

CITESTE MAI MULT