2023 Kawasaki Ninja 125, un sport bike de top

2023 Kawasaki Ninja 125, un sport bike de top

18.04.2023

Ninja 125 este un sport bike ideal pentru riderii incepatori. Modelul Kawasaki apartinand brandului emblematic Ninja este prietenos cu posesorii de permis A1 si ofera ingineria de calitate inalta preluata de la Ninja H2 sub forma cadrului in stil trellis zvelt si de greutate usoara.  Caroseria acestei motociclete Kawasaki de capacitate mica este inspirata de modelele Kawasaki Racing Team. Motorul 15 CP este tunat pentru flexibilitate in gama de turatii joase si medii. O modalitate extraordinara de a pasi in lumea motociclismului. In afara modelului standard, sunt disponibile variantele Ninja 125 Performance si Ninja 125 Sport, dar se poate opta si pentru personalizarea cu accesorii in functie de necesitatile si preferintele fiecarui pilot. 

Caracteristici cheie din dotarea lui Kawasaki Ninja 125:

- instrumentar complet digital.
- suspensie sportiva: furca telescopica ø37 mm pe fata contribuie la o manevrabilitate usoara, iar suspensia spate Uni Trak livreaza o plimbare lina intr-o larga varietate de conditii de riding. 
- cutia cu 6 viteze compleaza performanta de strada sportiva.
- ABS standard. Unitatea ABS este foarte compacta, iar activarea independenta maximizeaza controlul. 
- motor 125cc, 4 timpi, 1 cilindru, pe injectie, pornire electrica. 
- ergonomie supersport. Pozitia de pilotare este in mod natural agresiva, riderul inclinandu-se in fata pentru a manipula ghidonul clip-on in stil racing. 
- sasiu full-size: cadru trellis compact si subtire, suspensii sporty si jante usoare 17”. 
- sa inalta Ergo-Fit ajustabila (+20 mm).
- styling Ninja Supersport: parbriz ascutit, roti sporty, far frontal cu aspect agresiv. 
- franele pe discuri ofera performanta de stopare impresionanta (fata: disc ø290 mm, etriere cu doua pistoane; spate: disc ø220 mm). 


Motocicleta Kawasaki 125cc apartinand brandului emblematic Ninja este prietenoasa cu posesorii de permis A1, A2, B.

Te-ar putea interesa si:

2023 Kawasaki KX450, un campion al curselor motocross

Cu mai multe campionate Supercross si Motocross decat orice alt producator, numele KX este sinonim cu victoria. Motocicleta Kawasaki KX450 reprezinta varful de lance al lineup-ului KX, construit cu scopul unic de a domina circuitul. In ultimele patru...

CITESTE MAI MULT