2016 Kawasaki Ninja H2R castiga un prestigios premiu pentru produse luxoase, de inalta tehnologie

2016 Kawasaki Ninja H2R castiga un prestigios premiu pentru produse luxoase, de inalta tehnologie

27 June 2016

Kawasaki Motors Corp. USA a anuntat cu bucurie, mandrie si emfaza ca modelul sau sportbike de varf 2016 Kawasaki Ninja H2R a fost desemnat castigatorul premiului Robb Report’s Best of the Best. Inca o confirmare, deci, daca mai era nevoie, a aprecierii de care se bucura acesta motocicleta-superlativ de la lansarea sa, in urma cu doi ani.

Premiile anuale Robb Report’s Best of the Best, aflate la cea de-a 28-a editie, sunt concepute pentru a evidentia cele mai noi tendinte in diverse domenii, cum ar fi industria automobilelor, motocicletelor, stil, design interior, tehnologii diverse si multe altele. Premiul castigat de Ninja H2R face parte din categoria motocicletelor sportbike.

2016 Kawasaki Ninja H2R castiga un prestigios premiu pentru produse luxoase, de inalta tehnologie - Kawasaki

“Acest premiu inseamna inca o confirmare majora pentru Kawasaki Ninja H2R. O masinarie uimitoare, care incapsuleaza modul in care imensele si stralucitele capacitati ingineresti ale Kawasaki Heavy Industries sunt realizate si care dovedeste ceea ce se poate intampla cand mai multe divizii Kawasaki lucreaza impreuna pentru a construi o motocicleta uimitoare”, a declarat managerul de PR, Kevin Allen.

Conform propriului statut al Robb Report, premiile Best of the Best sunt “ghidul connoisseur-ului pentru cele mai deosebite si frumoase automobile, yacht-uri, hoteluri, ceasuri, vinuri si multe altele, selectate cu grija si dupa o indelungata evaluare de catre editorii Robb Report”.

2016 Kawasaki Ninja H2R castiga un prestigios premiu pentru produse luxoase, de inalta tehnologie - Kawasaki

2016 Kawasaki Ninja H2R a fost considerat de catre editorii Robb Report ca fiind cea mai puternica si dezvoltata tehnologic motocicleta Kawasaki construita vreodata, fiind foarte apreciata inclusiv pentru testarea in tunelul aerodinamic extrem de scump construit special pentru aceasta, dar si pentru schema de vopsea “liquid metal black” care-i subliniaza trasaturile excelente si finisajele de mare arta.

Intreaga lista a castigatorilor premiului Best of the Best in iunie 2016 poate fi consultata la adresa: RobbReport.com/Best-of-the-Best-2016.

Te-ar putea interesa si:

Black Friday e pe bune!

Ridicam standardele in acest an cu oferte de Black Friday pentru pasionatii de doua roti! Pentru riderii amatori si profesionisti, 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.4 zile de MEGA OFERTE: 30% discount la accesorii,...

Citeste mai mult