Black Friday e pe bune!

Black Friday e pe bune!

3 November 2023

Ridicam standardele in acest an cu oferte de Black Friday pentru pasionatii de doua roti! Pentru riderii amatori si profesionisti, 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.

4 zile de MEGA OFERTE: 30% discount la accesorii, 40% discount la echipamente, reduceri de pana la 25% la motociclete. Restul promotiilor trebuie sa le descopere fiecare!

Sute de oferte exclusive asteapta sa fie descoperite. Iar fenomenul FLASH SALE, deja devenit traditie, schimba regulile jocului. FLASH SALE vine cu reduceri suplimentare la produsele deja reduse in fiecare ora, la fix, primele 4 minute. Iar curiozitatea poate aduce cele mai avantajoase achizitii.

Iar pentru cei care cauta flexibilitate in achizitii, solutiile de finantare sunt pregatite sa surprinda. Cu conditii exceptionale pentru rate si leasing, fiecare client va descoperi ca visurile devin realitate mai usor decat ar fi crezut.

„In spatele fiecarei oferte se afla o echipa dedicata, pasionata si dornica sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii. Acest Black Friday reprezinta mai mult decat o simpla promotie; este dedicarea noastra fata de clienti si dorinta de a rasplati fidelitatea acestora”, spune Andreea Mihai, manager de marketing.

Black Friday e evenimentul anului pe care nu ai vrea sa-l ratezi… pe bune!

 

 


De Black Friday, beneficiezi de discounturi la motocicletele Kawasaki, la echipamente si accesorii moto!

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult