Kawasaki ocupa locul II la raliul Le Mans 24 Hours

Kawasaki ocupa locul II la raliul Le Mans 24 Hours

14 June 2021

Steagul a fluturat dupa 24 de ore de raliu si echipa Webike Kawasaki France Trickstar SRC Team a terminat pe locul al II-lea alaturi de celebra motocicleta #11 Ninja ZX-10RR – un podium magnific.

Cei trei rideri, Jérémy Guarnoni, Erwan Nigon si David Checa si-au demonstrat din nou abilitatile si perseverenta. Kawasaki, cel mai de succes constructor de la 24 Hours Le Mans, a fost foarte aproape de a adauga a 15-a victorie palmaresului sau de recorduri. Inceputul cursei a fost marcat de multe intorsaturi de situatie, cu unii competitori prabusindu-se la primul viraj. Incepand de pe a saptea pozitie, Jérémy a reusit sa urce doua locuri inainte ca masina de interventie sa apara. De aici inainte, Ninja #11 a continuat lin, cu o consistenta excelenta. Echipa a urcat pe al doilea loc in clasament. Motocicleta Ninja echipata cu esapament Trickstar si anvelope Dunlop a avut o evolutie fulminanta pe intreg parcursul raliului si indeosebi in cursul noptii in conditii de temperaturi mai joase.

Gilles Stafler, Team Manager al echipei SRC Team: "Sunt nespus de bucuros sa ocupam locul 2. A fost foarte cald, competitia a fost dura, si orice s-ar fi putut intampla! Insa am luptat si am castigat puncte importante in Campionat. Intreaga echipa a facut o munca grozava, experienta indelungata a staff-ului si a pilotilor ne-a permis sa ocupam acest loc astazi. Inca o data, Ninja ZX-10RR a aratat cat este de performanta.”

Echipa castigatoare Kawasaki a multumit partenerilor sai: ELF, Dunlop, Webike, Trickstar, Tivoly, Primset, NGK, RK, fara ajutorul carora nu ar fi fost posibil sa oupe un loc pe podium.

Te-ar putea interesa si:

Echipa Kawasaki participa in Campionatul Mondial de Enduro

A fost un inceput ploios pentru sezonul Campionatului Mondial de Enduro 2024 in weekendul din 6 si 7 aprilie la Fafe, Portugalia. Dupa cativa ani de absenta in aceasta clasa de curse, Kawasaki a participat la o cursa EnduroGP, iar echipa MGR Racing s...

Citeste mai mult