Kawasaki a anuntat gama de motociclete Versys 2023
12 October 2022

Gama de motociclete Versys midsize si de capacitate mare continua in 2023 cu multe editii posibile fie pentru vehiculul cu 2 cilindri din clasa 650, fie pentru modelul cu 4 cilindri Versys 1000.

Plimbari solo sau alaturi de un pasager, scurte iesiri pana la magazinul de la colt sau calatorii in jurul lumii... totul este posibil pentru agilul Versys 650 sau pentru modelul de 1000cc. Ambele motociclete Kawasaki au motoare tunate fin pentru flexibilitate, specificatii inalte in zona de sasiu si ofera o pozitie de riding dreapta, fapt ce ajuta la un control ridicat si confort la pilotare, atat pentru rider, cat si pentru pasager. Cu protectie crescuta anti-vant ca standard, timpul va trece mult prea repede in saua unui Versys, aducand satisfactii la fiecare escapada pe distante lungi.

Versys 1000 vine in 2023 cu trei variante, fiecare cu multiple accesorii disponibile sau ca model de Editie. Chiar si versiunea de baza vine echipata cu Electronic Cruise Control si Kawasaki KTRC Traction Control, moduri de putere, ambreiaj Assist & Slipper, plus Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System. Multe din caracteristicile gasite pe modelul S si pe SE sunt optiuni aditionale.

Versys S duce platforma ‘any roads’ la urmatorul nivel si ofera controlul tractiunii si moduri de putere, schimbator rapid sus/jos, lumini LED la viraje, afisaj TFT si manere incalzite, plus protectii pentru maini. Ducandu-l pe Versys 1000 spre noi culmi tehnice, modelul SE include suspensia avansata amortizata electronic Showa si tehnologia Skyhook pentru ca atitudinea vehiculului sa ramana stabila chiar si pe drumuri denivelate.

Pentru Versys 650, mesajul pentru 2023 este “the same but different” (acelasi, dar diferit). Modelul 650cc are propria gama de optiuni Edition. Exista o singura platforma care poate fi personalizata selectand dintr-o colectie bogata de accesorii sau se poate opta pentru una dintre cele patru editii disponibile.
Kawasaki Versys 650 dispune de control al tractiunii KTRC, lumini LED si conectivitate Bluetooth standard, la care se adauga ecran TFT color, parbriz ajustabil. Variante disponibile: Urban, Tourer, Grand Tourer, Grand Tourer Plus Edition.

Versys 1000 vine cu trei editii sau cu posibilitatea ca riderul sa aleaga o configuratie personalizata in functie de necesitati si preferinte.

Culorile modelelor Versys au fost updatate pentru 2023. Versys 1000 este acum disponibil cu schema Metallic Matte Graphensteel Gray/Metallic Spark Black.
Modelul Versys 1000 S va fi disponibil in showroom-uri pe culoarea Metallic Matte Sovereign Red/ Metallic Flat Spark Black sau Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black.
Motocicleta Versys 1000 SE are doua optiuni de culoare: Metallic Matte Sovereign Red/Metallic Flat Spark Black sau Emerald Blazed Green/ Metallic Diablo Black.
Culorile pentru 650 Versys in 2023 sunt Metallic Smoke Gold/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black sau Candy Lime Green/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black.

Se spune ca puterea sta in numere, iar gamele 2023 Versys 650 si 1000 dovedesc acest lucru oferind nouasprezece modele posibile. Versys - un lineup vast si versatil, dedicat celor care vor sa raspunda chemarii la aventura.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki KSX 8.4 PRO, o bicicleta electrica performanta pentru mountain biking

Kawasaki KSX 8.4 Pro reprezinta una dintre alegerile de top ale celor mai mari pasionati de ciclism montan. Aceasta bicicleta electrica este alimentata de motorul Shimano Steps 8000 si vine echipata cu baterie integrata Symplo 500 Wh. Fanii sportu...

Citeste mai mult