Kawasaki W800 2023
9 August 2022

Legenda Kawasaki W800 paseste in 2023, impresionand prin atentia la detalii si ingineria de precizie.
2023 Kawasaki W800 este un model conceput pentru motociclisti care recunosc stilul autentic atunci cand il vad. Fie ca esti detinator de licenta A2 sau un veteran pe doua roti, W800 transmite entuziasm si placerea de a pilota o motocicleta cu look old school.
Echipata cu jante traditionale cu spite din sarma, roata fata de 19 inch este inspirata de modelele care au facut istori, oferind in acelasi timp o stabilitate precisa prin viraje. Instrumentarul in stil analog include un display LCD pentru ca riderul sa beneficieze de toate datele necesare calatoriei. Farul frontal rotund si cromat, lumina eliptica pe spate si stopurile in forma de glont confera un look clasic.

De la dotarile practice cum ar fi standul central si aparatorile de noroi cromate traditionale pana la saua captusita si potrivirea ergonomica naturala a ghidonului retro si a scaritelor pentru picioare, W800 evoca trecutul glorios si mandria de a detine o motocicleta Kawasaki.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki dezvaluie doua motociclete electrice la EICMA 2023

Kawasaki aduce primele sale motociclete electrice la EICMA 2023! Sportiva Ninja e-1 si naked bike-ul Z e-1 utilizeaza aceeasi baza tehnica, partial cu modelele cu 2 cilindri 400cc. Ambele motociclete Kawasaki pot fi conduse cu permis A1 si B, fiind e...

Citeste mai mult